by on November 5, 2016
74 views
Evropa je vlastně na planeta 's Šestý nejrozsáhlejší kontinent což zahrnuje 47 země a také rozmanité závislostí , ostrůvky i regiony. Evropa je vlastně určitě ne ve skutečnosti kontinentu; že náleží z na poloostrov z Eurasia což zahrnuje všechny i Asie. Mainland je vlastně na Západní strana složkou euroasijského super-kontinentu. Nicméně , že je vlastně stále považováno samostatná kontinent. Indikátor International kontinent vykonává ne vlastnit jakéhokoli druhu geografické nebo geologické hranic v východ . To Je by konvence odděleny off Asie díky k Ural pohoří, Ural Stream , Kavkaz horách , na jihovýchodě kvůli kontrolkou Kaspické moře i na Afro-americký Ocean. V jižní Středozemního oceánu rozděluje Europe off afrického kontinentu i jeho vlastní western obvody jsou skutečně neuvedené o Atlantského moři i na sever vzhledem ke Ocean. Read this: <a href="http://mapaevropy.eu/">mapa Evropy</a> for more information.
<img src="http://picsee.net/upload/2016-11-05/30fa70cd2f28.jpg"; style="max-width:400px;float:left;padding:10px 10px 10px 0px;border:0px;" alt="" />Geograficky severně většinu místo dne Evropu je vlastně na severně návrh se na Cape Nordkinn pláštěnka v Norsku, na nejjižnější místo je vlastně Punta de Tarifa na Atlantiku konec z na ždímá z Gibraltar ve Španělsku, i i na západní místo of Evropu jde do Cape Cabo da Roca v Portugalsku. Mapa dne Evropu je kolem rozdělena do na zeměpisný sub-regiony z střední Evropy, východní Evropy, severní Evropa, jižní Evropa i západní Evropy, protože toto je vlastně využita o umístění rozlišování.
K evropští země byly vždy bydlel v na turistika i několik nich jsou vztahující se k as ty nejlepší návštěvník umístění celém světě . Výlet přes Europe snadno být skutečně okamžik v doživotní znalosti i má jeho velmi vlastní potěšení pouze od it má pár nejlepších dechberoucí krajiny celém světě . Evropa je vlastně zahrnoval z dostatkem zeměmi i má významným paleta dne životní styl. Evropa je vlastně považován as tlačítko absolutně nejlepší sezoně cílového jako it má každá věc vám jsou skutečně hledání; pláže , vrchy , dědictví a kultura . Přenášení opravdu dobrý tabulka dne Evropu je vlastně potřeba , zatímco cestování jako it jistě poskytnout vám lepší tip o o místa v International kontinentu.
Kontinent z Europe zahrnuje of národům. Rusko je vlastně na Největší národ Mezi nich i Vatican městská oblast je na nejmenší . Mnoho z o země v Evropě obava Evropská unie i využívat na Evropská jako měny peněz . Indikátor Hlavní potoky jsou vlastně Dunaj, Rýn, Volga, Seine, Ural a Loire. Indikátor Primární pohoří jsou vlastně na , Pyreneje, Ural, Senátorský i karpatský pohoří. Nejúčinnější techniku na cesta pomocí Europe je vlastně drážního Evropě vlak service jako že tromps na celého kontinentu.
Evropa je vlastně nádherné Plocha pro ty která stejně jako cestování. šek ven <a href="http://www.wikihow.com/Make-a-Map">maps</a>; O Evropy může snadno napomáhají v turisty která jsou skutečně dělat počáteční cesta na kontinent v rozhodování , kam jít. K země, kterou mohou prozkoumat v Evropě patří - Polsko, Řecko, Itálie, Švýcarska, Slovensko, Francie, Norsko i Španělsko. Kontinent má něco nebo na různý jiný for každý druh hodnocení .
Evropa se nalezeno v temp počasí region a proto proto na teplota je vlastně mírné. Indikátor Západní strana pobřeží Znalosti mořské životní prostředí , zatímco v jih tam je životní prostředí . Průměrná Teplotní hladina v Evropě přepětí od 2 ° C v lednu do 22 ° C v červenci. Tam jsou vlastně 4 sezóny v západní Evropě ještě jižní Evropě má pouze vyschnout a západ sezóna .
Be the first person to like this.