Denne version indeholder et overordnet sort farve huslæder-glimt, der har en passende tå på fødderne, bagfodder ud over skoskindens hundehusoverlejringer. Let polstret Flere piskning sys normalt ind i dit skosvævehundehus, selvom sølvsprog ud over bagfodsprinter passer perfekt til denne Pornstar-model. En slags sort farve Løft mellemsål ud over ydersålen finish på dette eksklusive mønster.
At Extra Raise Puma Breaker LTHR-sko-DNA altid får det til at debutere den følgende måned med 2. maj 2020 på pick-out butikker ud over adidas. com en fantastisk forbedret salgssalgspris forbundet med $ 200. Se på offentlig grafik nedenunder, foruden at holde øje med for at hjælpe JustFreshKicks beregnet til meddelelser og endnu mere om den seneste meddelelse om sko.
Denne adidas Samba er blevet en søjle fra 2010 fra brandets attraktioner på grund af det faktum, at det er debut 60 til 70 i fortiden, som konstant i øjeblikket er omarbejdet i tillæg til genoplivning beregnet til teknologiske fremskridt. At tredive dage fortjener denne populære silhuet med et par ukomplicerede helt nye farveveje.
60 til 70 tidligere, adidas debuterede denne Samba, en slags specialbygget husholdningssport løbesko konstrueret af en slags husholdningsskind opr med ruskind Puma Rebound Layup LO SD sko overlays samt en mager skål, der er beregnet til overlegen tankegang i ud over fodfæste. Mens Samba optrådte vidunderligt med det formodede arbejde med, udviklede denne silhuet sig let til favorit ikke på husholdningsoverfladerne, erhvervet ved hjælp af daglige brugere ud over skateboardere hjælper i høj grad gigantisk lethed ud over model. På grund af '70'erne, syntes denne adidas Samba at være et enormt angreb, besidder fortsat på listen over flere piskende mest efterspurgte silhuetter, også i dag. På dette tidspunkt er Samba at trænge ind i det 70. sæson med butikshylde , adidas opdaterer normalt denne fan-favorit OG-silhuet med mange innovative farveveje og ender med at blive før længe. Begge er som regel slet ikke hårde, hvilket sætter beskedne ledetråde forbundet med farve til at hjælpe normalt essentielle sorte Puma Breaker sko Puma Pialdpom? Tige sko farve eller måske ser det ud til at være lys, mens du bruger den sorte farve, der accepterer orange piskning ud over bagfodsbordet, mens lys sæt med to attributter lille en violet på et enkelt overlejringer. Begge sætter ligeledes elementprodukter, da de er i nærheden af ​​det første som muligt, betydning avanceret huslæder ud over ultra-fin ruskind.